Valentine’s Day Contest 2017 with Mott Weddings

Have you got any plan for this year Valentine’s Day? To cherish this special day and to thank you for your supports to our team and work throughout the years, Mott Weddings gladly holds the Valentine’s Day Contest 2017. Enter now and win a chance for a like-no-other Valentine’s Day experience.

HOW DO I ENTER?

It’s easy, publish a post on your own Facebook wall, make it public so we can see it. The post should be in the following format:

  • 1 Pic of you and your beloved (girlfriend/boyfriend/fiance)
  • A caption with MAXIMUM 20 words that recalls a memory you share or simply how you feel about each other
  • Tag us @mottvisualsweddings and use our hashtags: #mottweddings #mottvday2017 #vietnamdestinationwedding

HOW CAN I WIN A PRIZE?

Once you’ve published your post, SHARE like crazy. We have 3 amazing prizes awaiting for you:

First prize – Couple with the most shared and interacted post: Win a FREE 2 hour shoot with one of our talented photographers in either Hanoi/Danang or Ho Chi Minh city. (Details for the prize – click HERE)

Photo by Christian Berg

Photo by Christian Berg

2nd Prize – Couple with the second most shared and interacted post: Becoming a runner-up, you will receive 02 exclusive round-trip tickets from Hanoi to Halong bay by seaplane. Traveling with the Cessna Grand Caravan 208B-EX – considered as the largest and safest single-engine float-plane according to FAA and ICAO, your journey to this northern land of Vietnam has never been so quick, unique and full of excitement From the exhilarating moments of the seaplane taking off or landing on the glimmering water at Tuan Chau Marina, to the breath-taking sights as the plane hovers above abundant islets, you will surely be amazed. As the flights are scheduled at the most suitable and most beautiful time of the day for sightseeing, the 25-minute scenic flight will be a “love at first sight” as you admire this magnificent beauty from the top of view.

Photo by Justin Mott/ Mott Visuals Weddings

Photo by Justin Mott/ Mott Visuals Weddings

3rd Prize – Couple with an impressive post of Mott’s choice: you will get 02 free Vietnam Airlines round tickets from Hanoi or HCMC to Danang in March for a luxury, wonderful and romantic trip and 01 free night in a well-known 3-star hotel with a stunning view of My Khe Beach in March 2017.

 

ENTER NOW AND GOOD LUCK.


TIẾNG VIỆT ?

Bạn đã có kế hoạch gì cho dịp Lễ Tình Nhân năm nay chưa? Với mục đích kỉ niệm ngày lễ đặc biệt này và để thay lời cám ơn tới sự ủng hộ nhiệt tình của các bạn đối với team và các sản phẩm của chúng tôi, Mott Weddings tự hào được tổ chức Cuộc thi Ngày Lễ Tình Nhân 2017. Hãy tham gia và nhận ngay cơ hội chiến thắng những trải nghiệm Lễ Tình Nhân độc nhất vô nhị nhé!

Làm sao để tham gia?

Rất đơn giản, bạn chỉ cần post lên trên “tường” của chính Facebook cá nhân, hãy để bài post này public nhé – để team Mott Weddings có thể ghé thăm bài viết của bạn nữa. Bài post phải bao gồm các yếu tố như sau:

  • 1 Bức hình của bạn và “người ấy”
  • 1 dòng chú thích không quá 20 từ – nhắc lại 1 kỉ niệm chung của 2 bạn hoặc đơn thuần là những lời yêu thương các bạn muốn dành cho nhau.
  • Tag chúng tôi vào bài viết của bạn với cú pháp: @mottvisualsweddings và sử dụng hashtags: #mottweddings #mottvday2017 #vietnamdestinationwedding

Làm sao có thể thắng giải?

Một khi bạn đã đăng bài viết, hãy CHIA SẺ thật nhiệt tình với bạn và người thân để nhận được càng nhiều sự ủng hộ càng tốt. Chúng tôi có 3 giải thưởng tuyệt vời đang chờ bạn:

  • Giải nhất – Cặp đôi sở hữu bài viết có nhiều lượt chia sẻ và tương tác nhất: Nhận ngay một buổi chụp hình MIỄN PHÍ lên tới 2 giờ liên tiếp cùng một trong những nhiếp ảnh gia tài năng của team Mott Weddings tại một trong các thành phố lớn: Hà Nội/ Đà Nẵng hoặc Thành phố Hồ Chí Minh. (Thông tin chi tiết xem tại đây)
  • Giải nhì – Cặp đôi sở hữu bài viết có lượt chia sẻ và tương tác nhiều thứ nhì: ban sẽ nhận được 1 cặp vé khứ hồi cho chuyến bay từ Hà Nội đến Vịnh Hạ Long dành cho 2 người bằng thuỷ phi cơ. Với Cessna Grand Caravan 208B-EXhiện đại đến từ Hoa Kỳ – được đánh giá là loại phi cơ một động cơ an toàn nhất theo FAA và ICAO; chưa bao giờ chuyến du lịch của bạn lại có thể nhanh chóng, mới lạ mà vẫn tràn đầy cảm xúc đến thế. Từ khoảnh khắc cất cánh tới hạ cánh hoành tráng trên mặt nước tại bến cảng Tuần Châu, đến màn chao lượn bên trên những đảo đá vươn lên trên mặt nước lấp lánh, bạn sẽ chẳng bao giờ hết bất ngờ và sửng sốt cùng với thủy phi cơ. Với giờ bay ngắm cảnh được sắp xếp vào những thời điểm đẹp nhất và phù hợp nhất cho hành trình du lịch của bạn, chuyến bay 25 phút cùng thủy phi cơ sẽ là lựa chọn hoàn hảo cho trải nghiệm Lễ Tình Nhân của bạn.
  • Giải ba – Cặp đôi có bài post ấn tượng do Mott lựa chọn: Bạn sẽ nhận được 1 cặp vé khứ hồi cho 1 chuyến đi lãng man với người thân yêu khởi hành từ Hà Nôi/ Sài Gòn đến Đà Nẵng và 01 đêm nghỉ miễn phí tại một khách sạn Ba sao toạ lạc gần bãi biển xinh đẹp Mỹ Khê trong tháng 3 năm 2017.

HÃY THAM GIA NGAY VÀ CHÚC CÁC BẠN MAY MẮN!