V-day Contest 2017 | Get to know Mott Weddings and Our Photographers

Mott Weddings is Asia’s leading boutique wedding and pre-wedding photography and film studio based in Vietnam and serving clients worldwide. We were founded by renowned photographer and TV personality Justin Mott and our core team is made up of an international roster of all-star photographers.

Many studios claim to shoot in a photojournalistic style but our team is made up of tried and true photojournalists and editorial photographers with an impressive client list that includes The New York Time, Elle, Vogue, Harpers Bazaar, CNN, Forbes, Wall Street Journal, TIME, to name a few.

Image by Justin Mott/Mott Weddings

Image by Justin Mott/Mott Weddings

Image by Justin Mott/Mott Weddings

Image by Justin Mott/Mott Weddings

When you hire a Mott Weddings photographer you don’t just get a photographer, you get a visual storyteller with unrivaled quality, creativity, and professionalism. Our photographer’s work has graced the covers of the world most famous publications reaching millions of people, now you have the work for your own personal collection. 

For this contest we are offering extremely special prize of a free 2-hour pre-wedding photography session with one of our renowned photographers. Get to know our team:

Mott weddings, là studio ảnh cưới và pre-wedding hàng đầu châu á có trụ sở chính tại Viêt Nam; phục vụ khách hàng trên khắp thế giới. Công ty được sáng lập bởi nhiếp ảnh gia nổi tiếng và ngôi sao truyền hình thực tế – Justin Mott với đội ngũ nhiếp ảnh gia tài năng.

Rất nhiều studio cam kết sẽ chụp ảnh theo phong cách phóng sự, tuy nhiên chỉ đến với đội ngũ nhiếp ảnh của Mott Weddings, bạn mới cảm nhận rõ sự khác biệt. Ê kíp của chúng tôi bao gồm những nhiếp ảnh tài năng và đã hoặc đang làm phóng viên ảnh cho các ấn phẩm hàng đầu thế giới như: The New York Time, Elle, Vogue, Harpers Bazaar, CNN, Forbes, Wall Street Journal, TIME.

Đến với Mott Weddings, chúng tôi không đơn thuần chỉ chụp ảnh mà còn là người kể các câu chuyện bằng những khung hình chân thực, sáng tạo với phong cách chuyên nghiệp. Những tác phẩm của chúng tôi đã được vinh danh trên các ấn phẩm danh tiếng nhất trên thế giới tới hàng triệu bạn đọc, và giờ đây, bạn sẽ có riêng những tác phẩm nghệ thuật cho riêng mình.

Khi tham gia cuộc thi này, bạn sẽ có cơ hội dành được 1 giải thưởng đăc biệt: 1 gói chụp hình pre-wedding 2 giờ với một trong những nhiếp ảnh gia hàng đầu của chúng tôi. Hãy cùng làm quen với họ nhé:

Justin Mott

Justin has shot for the New York Times all over the world and is the resident photographer and judge on History channel’s reality show Photo Face-Off. He has a passion for visual storytelling and considers weddings an ultimate story, striving for unique and creative images with a natural feel for them. At your wedding, you may find him climbing the rooftops, shooting underwater or from a moving vehicle.

 

Là 1 phóng viên ảnh lâu năm của Tạp chí New York Times và gương mặt nhiếp ảnh gia quen thuộc của chương trình Photo Face-Off trên kênh truyền hình History channel, Justin luôn có một niềm đam mê với nghệ thuât nhiếp ảnh mang phong cách kể chuỵện với những bức hình độc đáo, sáng tác với cảm hứng tự nhiên và mỗi lễ cưới được Justin xem như một câu chuyện riêng. Tại đám cưới của bạn, có lẽ bạn sẽ bắt gặp anh đang leo trên các mái nhà, hay đang sáng tác dưới nước hoặc chụp hình trong lúc đang ngồi trên một phương tiện di chuyển nào đó.

Image by Justin Mott/Mott Weddings

Image by Justin Mott/Mott Weddings


Christian Berg

Chris is a globally published documentary photographer and is known for colorful travel photography and covering social issues. Born in Germany, Chris has lived in South East Asia for over a decade. When he’s not travelling to shoot for weddings or stories, he loves to ride his motorbike through Northern Vietnam. His love for travel and documentary style means that he will capture your destination wedding in a unique, candid and colorful way.

Là 1 nhiếp ảnh gia xuất sắc với nhiều tác phẩm được ra mắt trên các ấn phẩm quốc tế, Chris còn được biết đến với các tác phẩm ảnh du lịch đầy màu sắc cũng như đề cập đến các vấn đề xã hội. Được sinh ra tại Đức, nhưng Chris đã sống và làm việc ở Đông Nam Á hơn 10 năm. Trong thời gian rảnh, anh thường đi phượt bằng xe máy lên những khu đồi núi phía Bắc việt Nam. Với tình yêu nhiếp ảnh và du lịch, cùng với kinh nghiệm của 1 phóng viên ảnh, anh sẽ mang đến cho bạn những bức ảnh cưới mới lạ, đầy màu sắc.

Image by Chris Berg/Mott Weddings

Image by Chris Berg/Mott Weddings


Nam’s passion and creativity ranges from photography, videography, fashion (sneaker fanatic), and motorcycles. He’s been shooting weddings for 8 years throughout the region and he always looks for moments and emotions in his work. In addition to wedding photography he shoots commercial photography and documentary projects recently photographing Katy Perry for UNICEF. Nam is fluent in English and Vietnamese.

Niềm đam mê và sự sáng tạo của Nam không chỉ dành cho nhiếp ảnh, video mà còn có thời trang và xe mô tô. Với kinh nghiệm hơn 8 năm chụp ảnh cưới trên khắp khu vực, Nam luôn tìm kiếm những khoảng khắc đắt giá và xúc cảm trong từng khung hình. Bên cạnh ảnh cưới, anh cũng tham gia những dự án nhiếp ảnh thương mại và ảnh tài liệu với dự án gần đây nhất, anh tham gia chụp ảnh cho ca sĩ Katy perry với Quỹ Nhi đồng Quốc tế (UNICEF). Anh sử dụng lưu loát tiếng Anh và tiếng Việt.

Image by Nam Quan/Mott Weddings

Image by Nam Quan/Mott Weddings